alexandra_1.jpg

Alexandra Eriksson

Receptionist

Det är mig ni möter i receptionen under tidsbokningen. Jag hjälper er med betalning och hänvisar er vidare till vår mottagning. Jag jobbar i övrigt i receptionen på Rygg och Ledkliniken så det kan hända att vi ses även de dagar Vaccinkliniken har obemannat. Jag försöker svara på era frågor och ge er information så att ni tar er vidare i ert ärende.

Jag är även ansvarig för all webbhantering och marknadsföring på social media. Vid sidan om min tjänst här driver jag sedan 2014 företaget Forma Webben med inriktning på webbdesign, grafisk formgivning och fotografering. Jag har också läst en del distanskurser inom webbutveckling, webbdesign, SEO och marknadsföring och vill hela tiden lära mig mer. Så att arbeta i receptionen, plugga på distans och få pyssla med sådant jag brinner för passar mig utmärkt. Att ha många bollar i luften är lite av min grej och jag drivs genom att hela tiden få utvecklas.

När jag inte håller på med något utav allt det här ovan så hittar man mig förmodligen på gymmet Nordic Wellness i Nyköping. Styrketräning är ett växande intresse hos mig.

Du når mig lättast genom att skicka e-post till alexandra@ryggochled.com eller ring 0155 - 21 54 54