Rose-Marie Gustavsson helfigur.jpg

Rose-Marie Gustavsson

Leg. Sjuksköterska | Personalansvarig

I min roll som företagssköterska har jag många kontakter med kundföretag och deras anställda. Arbetet innehåller hälsokontroller inkl provtagning och bedömningar, men även utbildning, handledning och patientinformation. Jag stortrivs med alla möten med människor i arbetslivet och jag lär mig något nytt varje dag.
En stor del av mitt arbete är självständigt och med stort eget yrkesansvar i nära samarbete med övriga yrkeskategorier

Jag är även delaktig i verksamheten på Vaccinkliniken, där jag vaccinerar, planerar bemanning och har kontakt med våra leverantörer. En del av verksamheten är mobil och under fästingsäsongen kan du träffa på mig någonstans i Sörmland där vi erbjuder fästingvaccin.

Min tidigare erfarenhet som sjuksköterska kommer från kirugisk/ortopedisk sjukvård ca 15 år och som företagssköterska inom företagshälsovård ca 14 år. Så 2018 firar jag 30 år i yrket. Så fort dessa år har gått!

Jag värnar om min egen balans i livet, dvs att ha ett givande arbete och en stimulerande fritid. Då har jag bäst förutsättningar att må bra och kunna göra mitt bästa på alla sätt. På fritiden seglar vi i skärgården, åker skidor utför och på längden eller vandrar i fjällen med våra vänner eller familjen. När barnen var yngre tillhörde vi den tappra skaran engagerade föräldrar i form av idrottsledare för deras resp lag. Jag är aktiv i skog och mark och gillar att uppleva den återhämtning som naturen ger.

Du når mig lättast genom att skicka e-post till rose-marie@foretagskliniken.com eller ringa 0155 - 21 54 54