Vaccinbilen | Vaccinkliniken i Nyköping

Vårt mobila vaccinationscenter

Från slutet på april till mitten på augusti erbjuder vi vaccinationsservice vid ett antal marknader och köpcentra i Sörmland, Östergötland och Göteborg.

Här bredvid hittar du alla tider i för 2021 ►

fästing.nu är en bra informationssida om TBE, fästingar, vaccinet och var du kan finna en vaccinatör i din närhet om inte våra tider passar.

Varmt välkommen!

Södermanland

Fre 24/9 kl 12–14, Coop Vingåker

Östergötland

Västra Götaland

­

Viktig information till våra kunder gällande Coronapandemin

Vaccinkliniken och Vaccinbilen fortsätter, så länge vi bara kan och får, att vaccinera, då det är viktigt att skyddet för TBE påbörjas och upprätthålls.

Om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber SKA DU INTE besöka våra mottagningar eller Vaccinbilen före du varit symtomfri i minst 2 dagar.

Vaccinkliniken följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande riktlinjer och smittskydd. Vi separerar och effektiviserar vaccinationerna, så att avstånd hålls och folksamlingar minskas genom fler stopp och möjlighet till tidsbokning flera gånger i veckan. Helst tar vi även swishbetalningar och har du inte varit hos oss tidigare kan du fylla i din hälsodeklaration, hemma via vår hemsida, eller via appen Mittvaccin som du kan ladda ner.

När vi är ute med Vaccinbilen så kommer vi endast att ta in en åt gången i bussens främre del, med öppen dörr och öppet fönster. Vi kommer även ha ett tält i anslutning, där en och en kan komma in för vaccination. Betalning görs helst via swish men har du bara kort så gäller handsprit efteråt. Ta gärna med dig egen.

DET KAN BLI ÄNDRINGAR I VÅRT SCHEMA PGA COVIDSITUATIONEN!!!

Titta på vår turlista och hemsida INNAN du kommer. Där kommer vi skriva alla ändringar i schemat eller extra insatta tidsbokningsmöjligheter utanför eller på kliniken.

Vid eventuella frågor kontakta vaccin@vaccinkliniken.se. Vår läkare och medicinskt ansvariga på Vaccinkliniken, jobbar väldigt mycket inom sjukvården i samband med denna pandemi så ett svar kan ta lite tid tyvärr. Vi försöker därför få ut all viktig information via hemsidan i första hand.

Varmt välkommen till Vaccinkliniken och Vaccinbilen!